ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Επιτέλους, φαίνεται ότι υπάρχουν και αστυνομικοί που αντιλαμβάνονται ότι ύψιστη υποχρέωσή τους είναι να σταθούν στο πλευρό του Έλληνα πολίτη.  Εκτός από υποχρέωση είναι και κορυφαία πολιτική πράξη η συμπόρευση με έναν λαό που βάλλεται πανταχόθεν αλλά   αντιστέκεται με την μέγιστη αξιοπρέπεια στην πολιτική της εξαθλίωσης.  Μία εξαθλίωση που επιβάλλεται απ’ τους, κατά τ’ άλλα αλληλέγγυους, ευρωπαίους εταίρους, οι οποίοι παραγγέλνουν το δηλητηριώδες κέρασμα και οι σερβιτόροι της ντόπιας πολιτικής κουρελαρίας πρόθυμα σερβίρουν αξιώνοντας απ’ τον πολίτη να επιδείξει καλούς τρόπους συμπεριφοράς πριν ρουφήξει το κώνειο με ταχύτητα άσπρου πάτου.

Είναι γνωστό, πλέον, τοις πάσι ότι οι θεσμοί λειτουργούν εξαιτίας της καλής πίστης που δείχνουν να διαθέτουν οι Έλληνες πολίτες, καθώς οι διορισμένοι και οι εκλεγμένοι λειτουργοί τους έχουν απωλέσει κάθε νομιμοποίηση να αποφασίζουν και να πράττουν εξ ονόματος του ελληνικού λαού, μετά την παράνομη παράδοση του κυβερνείου της χώρας στις τοκογλυφικές διαθέσεις μέσω της  κατάπτυστης δανειακής σύμβασης και των παράνομων όρων που τη διέπουν.

Οι Έλληνες, στην εξαιρετικά κρίσιμη για την ιστορία τους στιγμή, επιδεικνύουν μία σπάνια αρετή.

ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.   ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.   ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ.  

Καλώς, λοιπόν, να ορίσουν στο Σύνταγμα όσοι έντιμοι αστυνομικοί αισθάνονται αγανακτισμένοι.   Θα σμίξουν με τα παιδιά τους σ’ ένα δίκαιο αγώνα.

 

Advertisements