Μας πήρατε τα σώβρακα, πάρτε τ’ α@@@@α μας.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός.


Μια λαϊκή φράση λέει Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου έτσι τις τελευταίες ώρες ξεκίνησε ξανά η επιχείρηση εκβιασμού και κατατρομοκράτησης του λαού “εν χορδαίς και οργάνοις” από τους διαχειριστές και εντολοδόχους της καταρράκωσης και της υποτέλειας μας, με την αγαστή συνοδεία των καφροδημοσιογράφων που τους αβαντάρουν εδώ και καιρό!
Βγήκε λοιπόν πάλι ο κ. Βενιζέλος και μας δήλωσε ότι για να πάρουμε την 6η δόση πρέπει να καταβάλουμε το επαίσχυντο και εκβιαστικό χαράτσι που μας επέβαλαν μέσω τον λογαριασμών της Δ.Ε.Η.
κ. Αντιπρόεδρε που την πάτε τελικά την “βαλίτσα” όλοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι σε κάθε δόση που είναι να πάρουμε οι βλογιοκομμένοι και οι μισογύνηδες της Ευρώπης θα σας επιβάλουν να μας χαρατσώνεται, μετά να μας απειλείτε και στο τέλος να μας εκβιάζεται! Τελικά, γιατί δεν δηλώνεται ευθαρσώς ότι «Είμαστε υπό κατοχή» και απλά οι αφεντομουτσουνάρες σας είσαστε απλοί υπάλληλοι κατώτεροι ακόμα και των Τροικανών που κάθε λίγο και λιγάκι αριβάρουν και σας μαλώνουν για τις επιδόσεις σας! Μιλήστε λοιπόν ειλικρινά και μη μας δηλώνεται ότι κυβερνάτε, αλλά το κυριότερο ότι… θα μας σώσετε!
Οι λίγες οικονομίες που είχαμε εξανεμίστηκαν από την αναδουλειά και την ακρίβεια οπότε σας θυμίζω το γνωστό Οὐκ ἂν λάβοις παρά τοῦ μή ἒχοντος όπως και το επιτυχημένο τοιχο-σύνθημα Μας πήρατε τα σώβρακα τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε και τ’ α@@@@α μας”.
Ξεκουμπιστείτε λοιπόν μια ώρα αρχύτερα να πάτε στο διάολο και εμείς ξέρουμε τον τρόπο να αντισταθούμε στους βρυκολακοτραπεζίτες και τους Γερμανοκατακτητές φίλους σας!!! ( το έκαναν και οι παππούδες μας το 40′ )
Υποσημείωση:
Φίλες/οι θέλω για άλλη μία φορά να επισημάνω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα μια και ο αρχηγός της ΝΔ πριν λίγες ώρες στην ομιλία του στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης δεν είπε τίποτα σημαντικό αλλά προσπάθησε να είναι αρεστός στους δυνάστες μας δηλώνοντας “υποταγή” στα ήδη συμφωνηθέντα. Η ομιλία του θύμιζε κάτι από τις προεκλογικές ψεύτικες εξαγγελίες και υποσχέσεις του κ. Παπανδρέου με πολλές αοριστίες και γενικολογίες!… που εμμέσως πλην σαφώς δηλώνουν ότι αν πάρει την αυτοδυναμία που ονειρεύεται, όλοι θα πούμε μετά εν χορό “άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς
Πηγή:  sibilla
Advertisements