Βασίλης Κόκκινος: “…Η αντιπολίτευση, αντί να φλυαρεί παραμυθιάζοντας τον πενόμενο ελληνικό λαό,μπορεί να ζητήσει την ποινική δίωξη κατά του υπαιτίου, σύμφωνα με το Σύνταγμα…”

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με το συνταρακτικό του άρθρο “Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΕΑ” που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα  “Αξία”  εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους απ’ τους οποίους προκύπτει κραυγαλέα η προσωπική ποινική ευθύνη του πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.  Εξηγεί τις δυνατότητες αντίδρασης που έχει η αντιπολίτευση και ο πρόεδρος της δημοκρατίας βάσει του Συντάγματος, υπενθυμίζει ότι δεν δύναται να ανατεθεί σε ανώνυμη εταιρεία  (ΔΕΗ) εισπρακτική εξουσία του Δημοσίου, απαντά στον κ. Βενιζέλο για την έκτακτη φορολόγηση, μιλάει για τον αδυνατούντα να καταβάλει τέλη, μιλάει για το έγκλημα της εξαθλίωσης της χώρας και θέτει ερωτήματα.

 

Κύριε Κόκκινε, δυστυχώς, ο Αντώνης Σαμαράς, συνεχίζει να χαρακτηρίζει ως λάθος και όχι ως έγκλημα την πολιτική που ασκεί η κυβερνώσα παράταξη.  Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τον λόγο για τον οποίο δεν φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, να ακολουθήσουν την Συνταγματική οδηγία.