Μια άλλη άποψη για τα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Πέφτανε!! Το ήξεραν.. Στις 19 ο κόσμος έδειξε τις διαθέσεις του.. Επικροτούσε τις δυναμικές ενέργειες διαδηλωτών.. Δεν φοβότανε τα δακρυγόνα… Στα μάτια όλων το έβλεπες.. <<αύριο δεν θα μπορέσουνε να το ψηφίσουν>>.. Αύριο θα τους ρίξουμε..
Και να που το σύστημα έδειξε τα τελευταία του <<όπλα>>. Το ΠΑΜΕ που εδω και 2 χρόνια κάνει την γνωστή παρέλαση και όπου φύγει φύγει .. ξαφνικά δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στον αποκλεισμό… και να τα χαμόγελα από όλους τους αδαείς.. Θα είμαστε ενωμένοι.. και ποιο δυνατοί.. (σκεφτήκαμε οι μαλάκες).
Μέχρι που αντιληφθήκαμε πως το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν περικύκλωσαν τη βουλή… αλλά την περιφρουρούσαν. Δεν πειράζει είπαμε (οι μαλάκες) δικαίωμα τους………
είναι να μην συγκρουστούν.. θα τους κρίνει η ιστορία όπως όλους μας…
Το σοκ ήρθε όταν καταλάβαμε ότι η βουλή γύρω γύρω ήταν κλεισμένη από το ΚΚΕ με περιφρούρηση και δεν πέρναγε κανένα μη μέλος του.
…ένας νεαρός από την συνέλευση της πλατείας λέει.. ρε καθίκια!!! 4 μήνες είμαι εδώ μπροστά στη βουλή και διώχνουν οι μπάτσοι.. με πατάνε και μου ρίχνουν χημικά και είμαι εδώ!!!.. και τώρα δεν με αφήνετε εσείς? Ποιοι είστε?.. για να έρθει η απάντηση από την περιφρούρηση του ΚΚΕ… σήκω φύγε ρε χαφιέ!!!.. κόκαλο εμείς (οι μαλάκες) .. μετά το ..πας μη έλλην βάρβαρος .. ήρθε και το πας μη ΚΚΕ ..χαφιές..
Η τελευταία μας ελπίδα ήταν η οργανωμένη πορεία του κινήματος ..Δεν πληρώνω..
.. ε δεν μπορεί.. θα… βρεθεί λύση είπαμε (οι μαλάκες).. αντί συνεννόησης οι γραμμές του ΠΑΜΕ ενισχύθηκαν με δεκάδες κρανοφόρους με ρόπαλα στα χέρια… (βλέπε φώτο) οι σύγκρουση δεν άργησε και το ότι επακολούθησε δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ιδίως την ώρα που ΠΑΜΕ μαζί με τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στην υπόλοιπη συγκέντρωση με τόνους χημικά.. τι άλλο θα δούμε βιαστήκαμε να πούμε… τα είδαμε όλα!! (οι μαλάκες). Τρέχουμε προς φιλελλήνων που είχε φρακάρει από τον κόσμο πνιγμένοι στα χημικά με μια χειρουργική μάσκα.. Πάμε πάνω να βγούμε Αμαλίας ..μου λέει ένας.. και τραβάμε κατά εκεί.. στριμωγμένοι σαν σαρδέλες.. να τρώμε το χημικό διανύοντας 2 λεπτά τα 5 μέτρα.. ρε γιατί δεν προχωράμε ρωτάγαμε (οι μαλάκες).. και ήρθε η απάντηση – κεραυνός… Δεν ανοίγει το ΠΑΜΕ τις αλυσίδες!!! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.. λίγο πιο μετά με μια δυναμική κίνηση καταφέρνουν κάποιοι και απωθούν τους ΜπατσοΠΑΜΙΤΕΣ και ανοίγουν το μισό δρόμο να φύγουμε προς Αμαλίας για λίγο καθαρό αέρα.. Πνιγμένος στο χημικό βρήκα το κουράγιο και πήγα στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και τους ρώτησα.. γιατί ρε παιδία?? Θα πεθάνει κόσμος.. ανοίξτε το δρόμο!!!… και απαντά ένας μουσάτος.. Εκεί να σκάσετε ρε καριόλια!!… που θέλετε και σύγκρουση… χαχανίζοντας οι υπόλοιποι…
Είπατε κάτι?.. Έχετε μείνει άφωνοι? Εμείς το σοκ το ξεπεράσαμε.. οι μάσκες έπεσαν.. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ (τρικοματισμός) είναι σε πλήρη συνεννόηση… το τι αντάλλαγμα θα παρει το ΚΚΕ για τις υπηρεσίες που πρόσφερε προς το σύστημα θα το μάθουμε αργά η γρήγορα .
Ένα όμως θα σας πω… ΦΤΟΥ ΣΑΣ καθάρματα !!!
Θα σας νικήσουμε και εσάς!!!!
Κυριακή, 30 Οκτώβριος στις 6:00 μ.μ. –
31 Οκτώβριος στις 12:00 μ.μ
Πανελλήνια εξέγερση! 10.000.000 πολίτες…
όλοι στο Σύνταγμα!!!

http://mhpronomiouxos.blogspot.com/